Schuif aan bij de Tafel van Tien over duurzaamheid

Een goed gesprek over uiteenlopende onderwerpen. Daarvoor nodigt directeur van KBO-PCOB Manon Vanderkaa samen met enkele collega’s tien senioren uit aan de Tafel van Tien. In de gesprekssessie kunnen zij vertellen hoe zij tegen zaken aankijken en wat zij belangrijk vinden. Op 16 mei staat het onderwerp duurzaamheid centraal. U bent van harte uitgenodigd.

Leeft het thema duurzaamheid bij u? Hoe kan KBO-PCOB ervoor zorgen dat senioren bijdragen aan duurzaamheid? Of vindt u dat wij die rol niet op ons moeten nemen? Hoe kijkt u aan tegen de berichten in de media over klimaatverandering, vliegvakanties, zonnepanelen, scholieren die staken voor het klimaat? Welke maatregelen wilt u zelf nemen of heeft u al genomen?

Open gesprek

Bij de Tafel van Tien gaat het niet om gelijk hebben of gelijk krijgen, maar om het voeren van een open en eerlijk gesprek. Misschien zetten de andere gesprekspartners u juist wel aan het denken.

Manon Vanderkaa: “De eerste twee sessies van de Tafel van Tien waren zonder meer levendige bijeenkomsten met mooie contactmomenten. Iedereen aan tafel geeft vanuit de eigen ervaring zijn of haar visie en dat is heel inspirerend.”

Meld u aan voor de Tafel van Tien