Reizen en uitjes

Veel KBO- en PCOB-afdelingen organiseren dagjes uit en reizen voor hun leden. Het zijn mooie gelegenheden om te ontspannen en contacten binnen de afdeling aan te halen.

Behalve het prikken van een datum en kiezen van een bestemming zijn er ook nog andere zaken om aan te denken. Om ervoor te zorgen dat iedere deelnemer – en de organiserende afdeling zelf – leuke herinneringen overhoudt aan de reis zijn er punten die wat aandacht vragen.

Zelf aan de slag

Organiseert u voor uw afdeling een uitje, dagtrip of reis? Dan is het dus belangrijk om wat zaken in de gaten te houden.

• Droom weg en laat u inspireren door de reisverhalen in het Magazine van KBO-PCOB of bekijk de uittips in de rubriek Zien-lezen-beleven. Extra leuk: vaak is er ook een aantrekkelijke korting voor leden.
  • Zie niets over het hoofd: bekijk de lijst met tips om goed geregeld op reis te gaan. U vindt de tips bij Achtergrondinformatie.
  • KBO- en PCOB-afdelingen kunnen gebruik maken van voordeel op verzekeringen. U vindt wat uw wilt weten onder Achtergrondinformatie.
  • Deze verzekeringen kunt u eenvoudig zelf afsluiten. Hoe u dit doet vindt u onder Training en Instructie. De benodigde aanvraagformulieren staan bij elkaar onder Praktisch.