Promotie in Winsum

De nieuwe grote gemeente ‘Het Hogeland’ heeft een gezondheidsmiddag georganiseerd op 26 september 2019. In het cultureel centrum in Winsum ‘De Blauwe Schuit’ waren achtentwintig verenigingen aanwezig. Er was voor elk wat wils: van een verloskundigenpraktijk tot KBO- en PCOB-afdelingen, van RepaircafĂ© tot toneelclub Hartenboom.

impressie van de gezondheidsdag Fotografie Klaas Huizenga Zuidwolde (Gn)

Kunny Wieringa van PCOB afdeling Baflo-Warffum-Winsum kijkt enthousiast terug: “KBO-PCOB heeft een duidelijke taak waar het gezondheid betreft. We besteden aandacht aan eenzaamheid, veiligheid en voorlichting over ‘later’.

We hebben een fantastische middag gehad met veel belangstelling. Helaas bleef het daarbij; we hebben (nog) geen nieuwe leden kunnen werven. We waren wel heel blij met alle materialen die we van jullie gekregen hebben: pennen, potloden, notitieblokjes en extra nummers van ons magazine. Je weet nooit wat het doet. Wij hebben onze afdeling heel enthousiast gepromoot.”