Passiespelen 2020 in Tegelen: speciale voorstellingen voor afdelingen van KBO en PCOB

Volgend jaar is het weer zover: de vijfjaarlijkse Passiespelen in het Limburgse Tegelen. Voor alle lokale afdelingen heeft KBO-PCOB  twee exclusieve voorstellingen geblokt. Die vinden plaats op zondag 24 mei en zondag 7 juni 2020. De aanvang is om 14.30 uur. De afdelingen kunnen gebruikmaken van een groepsaanbod voor dit bijzondere evenement.

Bij de vorige Passiespelen maakten vele tientallen KBO-afdelingen gebruik van het speciale aanbod.
Bij de vorige Passiespelen maakten vele tientallen KBO-afdelingen gebruik van het speciale aanbod.

Het Passiespel verhaalt de emotionele gebeurtenissen uit de laatste dagen van het leven van Jezus: van de glorieuze intocht van Jezus in Jeruzalem, het laatste Avondmaal met de twaalf apostelen, het verraad van Judas, de door de hogepriesters geëiste veroordeling van Jezus, zijn pijnlijke kruisgang en uiteindelijk zijn dood aan het kruis op de Calvarieberg.

Openluchttheater de Doolhof in het Limburgse Tegelen – met ongeveer 2300 overdekte en comfortabele zitplaatsen – is gesitueerd in een voormalige kloostertuin, nabij het centrum van de plaats. Dit fraaie openluchttheater is elke vijf jaar het sfeervolle decor van de Passiespelen. De Doolhof wordt volgend jaar geheel in sfeer omgetoverd tot het Bijbelse Jeruzalem ten tijde van Jezus’ lijden en sterven.

Groepsaanbod voor lokale afdelingen

Op zondag 24 mei en zondag 7 juni 2020 kunnen in totaal 4.600 KBO- en PCOB-leden deze bijzondere voorstelling met tientallen acteurs en meer dan 200 figuranten bijwonen. KBO-PCOB heeft met de organisatie van de Passiespelen nu al afspraken gemaakt voor een speciale groepsaanbieding voor afdelingen die met minimaal 20 personen naar Tegelen komen.

> Bekijk het aanbod voor de afdelingen. Hierin staan alle details.

> Download het KBO-PCOB Inschrijfformulier (Word-document, min. 20 personen)

> Bezoek Passiespelen.nl en bekijk een impressie

> Lees de brochure met inhoudelijke informatie