Opnieuw inspiratiedag Grenzeloos leven

Opnieuw organiseren we ‘Grenzeloos leven’, de succesvolle inspiratiedag over de eindigheid van ons leven. De dag vindt dit jaar plaats op vrijdag 1 november in de Cultuurkoepel Heiloo op landgoed Willibrordus in Heiloo. KBO en PCOB Noord-Holland nodigen u van harte uit hiervoor. De dag staat in het teken van ontmoeting en gesprek over dat wat de moeite waard is in de laatste fase van het leven.

Update 7/10/2019: De kaarten voor deze dag zijn uitverkocht. Het is nog wel mogelijk om op de wachtlijst te komen.

 

Stof tot nadenken

We worden ouder dan ooit en de medische wetenschap kan ons steeds langer in leven houden. Nooit eerder moesten zoveel mensen zelf nadenken over de grens van het leven en hoe ze daarmee om willen gaan. Dit is niet alleen een medische of juridische kwestie, het roept ook vragen op als: hoe rond ik mijn leven af? Wat laat ik na? Wat troost mij? En wat maakt mijn leven nu waardevol?

Professor Joris Slaets (hoogleraar ouderengeneeskunde) opent de dag met een lezing over wat mensen werkelijk willen als het levenseinde nadert. Daarna zijn er diverse deelsessies en workshops, met onder andere tv-maker Leo Fijen. De dag wordt afgesloten door Hella van der Wijst, bekend van het televisieprogramma ‘Ik mis je’. Zij schreef een boek over troost.

Praktische informatie

Wanneer? 1 november 2019 van 10.00-16.30 uur
Waar? Cultuurkoepel Heiloo, Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo
Kosten €10,- per persoon (inclusief lunch, koffie, thee), €25,- voor niet-leden KBO-PCOB
Inschrijven: u kunt zich vanaf 1 september inschrijven via www.kbonoordholland.nl/grenzeloosleven of telefonisch via
KBO-Noord-Holland: 023-750 51 55.

Bekijk de flyer van de inspiratiedag (pdf.)