Nieuwe online bestelmodule voor promotiematerialen

Voor zowel KBO- als PCOB-afdelingen biedt het verenigingsbureau de mogelijkheid om promotiematerialen te bestellen. Die kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij ledenwerving of om de vereniging lokaal zichtbaar te maken. Het bestelsysteem gaat binnenkort veranderen.

Met het oog op betere technische mogelijkheden werkt KBO-PCOB aan een nieuwe bestelmodule voor promotiematerialen als pennen, brochures en briefpapier. In deze nieuwe module zal betalen via iDeal mogelijk zijn. Betalen op rekening blijft ook een optie.

Het nieuwe portaal vereist een inlog. Wie gebruik wil maken van dit nieuwe systeem, kan een inlog aanvragen via onderstaand formulier. U ontvangt de inloggegevens als het portaal actief wordt.

> Lees op de KBO-PCOB Academie meer over ledenwerving en het gebruik van promotiematerialen

Aanvraag inloggevens bestelmodule promotiemateriaal

• Ja, hierbij vraag ik inloggegevens aan om promotiematerialen te kunnen bestellen via de nieuwe bestelmodule KBO-PCOB promotiematerialen. Ik begrijp dat ik de inloggegevens niet meteen ontvang, maar dat zij mij worden toegestuurd als de bestelmodule actief wordt.

• Voor het gebruik van de bestelmodule is een e-mailadres vereist.

• Initialen invullen zonder punten, let op: niet uw voornaam.
  • Deze gegevens worden automatisch ingevuld o.b.v. de postcode en het huisnummer.
  • Op de hoogte blijven van wat KBO-PCOB doet voor senioren? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief KBO-PCOB.nu. U kunt zich altijd eenvoudig weer afmelden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.