Naar Frankenland met KBO-PCOB

Samen met de Jong Intra Vakanties hebben we een speciale ledenreis samengesteld naar het schitterende Frankenland. Dit unieke gebied biedt een combinatie van middeleeuwse stadjes, schilderachtige landschappen met een eeuwenoude wijncultuur en vriendelijke mensen.

Uw vakantiebestemming Ebrach bevindt zich midden in de bosrijke heuvels van het natuurpark Steigerwald en wordt gedomineerd door het 12de-eeuwse Cisterciënzer klooster met zijn indrukwekkende kloosterkerk. U bezoekt o.a. Bad Staffelstein, Volkach, Bamberg en Neurenberg met stadsgids, de toeristische route Romantische Strasse, Rothenburg ob der Tauber en maakt een boottocht over de Main. U verblijft in een uniek hotel: een klooster uit de 18de eeuw in het centrum van Ebrach.

Prijs vanaf € 485 p.p.

• Nederlandssprekende stadsgids in Neurenberg
  • Afscheidsdiner in Beek

Entreegelden
Ca. € 20 p.p. Tenzij anders vermeld, zijn entreegelden voor bijv. kastelen en musea niet inbegrepen. Wij verplichten u tot niets, u bepaalt zelf waar u aan deelneemt. Bovenstaand bedrag is een richtprijs. Een actueel overzicht volgt bij uw reisdocumenten.

Niet inbegrepen

• Niet genoemde maaltijden en drankjes
  • Eventuele lokale gidsen en entreegelden
  • Reserveringskosten € 19,50 per boeking
  • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Gegarandeerd vertrek vanaf 25 personen.

Opstapschema: diverse opstapplaatsen door heel Nederland mogelijk via wisselplaats Beek (Gelderland).

Meer informatie en boeken?
Deze ledenreis is exclusief voor KBO-PCOB te boeken via www.dejongintra.nl/ebebr99 of  0180-45 78 03. Vermeld dat het gaat om de KBO-PCOB ledenreis met de reiscode ebebr99. Genoemde prijs geldt alleen als u op deze manier boekt.