Meer weten over het nabestaandenpensioen?

Bij het verenigingsbureau van KBO-PCOB komen geregeld vragen binnen over het nabestaandenpensioen. Daarom gaan we een bijeenkomst organiseren samen met het APG. Een bijeenkomst voor belastinginvullers, mensen van de service- en pensioentelefoon en andere geïnteresseerden. Op 26 februari 2020 van 10.00 tot 12.00 uur bent u welkom in Nieuwegein.

Vragen zoals: “Wat is het verschil tussen een nabestaandenpensioen op opbouw-of risicobasis? Kan ik het nabestaandenpensioen verhogen, en welke gevolgen heeft hertrouwen? En hoe zit het met de Anw?” zullen aan de orde komen. Het nabestaandenpensioen is een belangrijke, maar ook complexe regeling waar veel mensen vragen over hebben, vaak op een kwetsbaar moment in hun leven.

Eén van de taken van APG is het ondersteunen van heldere pensioencommunicatie. KBO-PCOB wil u daarom van harte uitnodigen voor een bijeenkomst over dit boeiende thema. Samen met experts van APG, praten we u bij over het nabestaandenpensioen en krijgt u volop de gelegenheid vragen te stellen. Wilt u erbij zijn 26 februari? Vult u dan onderstaand formulier in.

Bijeenkomst nabestaandenpensioen

aanmelding voor bijeenkomst nabestaandenpensioen
  • Door het invulformulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie. KBO-PCOB gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dat doen, kunt u nalezen in ons privacystatement.