Maak kennis met e-health, voor uzelf en een ander

Thuis zorg ontvangen, dat kan met e-health. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met een huisarts of verpleegkundige. Of aan eenvoudige medische handelingen die u thuis uitvoert en waarbij een verpleegkundige meekijkt, zoals insuline spuiten bij mensen met diabetes. Ook zijn er veel apps die ondersteuning thuis kunnen bieden. Wilt u hier meer over weten? Kom dan dit najaar naar een TeaHealth-bijeenkomst!

De komende maanden organiseert KBO-PCOB samen met Zorg van Nu op 10 locaties in het land TeaHealth-bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten staat de kennismaking met de digitale mogelijkheden voor zorg en zorgondersteuning thuis centraal. Wat is er mogelijk en hoe werkt het? Onder het genot van een high tea worden nieuwe ontwikkelingen gedemonstreerd en kunt u zelf uitgebreid kennismaken en vragen stellen over deze mogelijkheden.

Bent u die senior, tabletcoach of ouderenadviseur die geïnteresseerd is in deze digitale ontwikkelingen? En wilt u dat een ander misschien ook wel leren? U bent van harte welkom tijdens een van de TeaHealth-bijeenkomsten, waar u ook zelf met uw tablet of smartphone aan de slag kunt met e-health. Op onderstaande locaties is al een bijeenkomst gepland. Meld u snel aan.

Locatie Datum Tijdstip Meer informatie en aanmelden
Rotterdam 26-9-2019 11:00 Informatie (aanmelden niet meer mogelijk)
Dronten 11-10-2019 10:00 Informatie en aanmelden
Nieuwegein,
(KBO-PCOB verenigingsbureau)
8-11-2019

 

11:00

 

Informatie en aanmelden

 

Rotterdam 20-11-2019 13:30 Informatie en aanmelden
Reeuwijk 11-12-2019 14:00 Informatie en aanmelden
Rotterdam 28-1-2020 14:00 Informatie en aanmelden

Zelf een bijeenkomst organiseren

Heeft u als afdeling belangstelling om vóór het eind van 2019 gastheer of -vrouw te zijn van een dergelijke bijeenkomst en beschikt u over een geschikte locatie hiervoor? Neem dan contact op met projectleider johanna.kasperkovitz@kbo-pcob.nl en informeer naar de mogelijkheden. Wanneer uw afdeling gastheer/vrouw is, is het de bedoeling dat u de locatie regelt, inclusief koffie/thee. De inhoud van de bijeenkomst wordt voor u geregeld door KBO-PCOB en Bureau Zorginnovatie.