Landelijke Werkconferentie HOE DAN?

Op 10 en 12 november vindt de – online – landelijke werkconferentie HOE DAN? plaats. HOE DAN? is een combinatie van een inspirerende UP! talkshow, interactieve werksessies en lezingen. Het programma is online te volgen in combinatie met een netwerk-app. HOE DAN? is een initiatief van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid van het ministerie van VWS. Nu veel activiteiten niet doorgaan is dit een mooie gelegenheid om eens te beleven wat er mogelijk is en hoe mensen in de verschillende regio’s eenzaamheid onder ouderen benaderen.

HOE DAN? is gericht op het vinden van nieuwe samenwerking op het gebied van eenzaamheid onder ouderen – lokaal. Vorig jaar stond HOE DAN? al in het teken van initiatieven in Noord- en Zuid-Nederland; op 10 en 12 november staan de regio’s Oost en West centraal.

Tijdens het interactieve programma komt u in contact met aansprekende voorbeelden en gaat u zelf actief aan de slag met een nieuw netwerk, dus u doet gegarandeerd nieuwe contacten op. Deelname is gratis. Voor de werksessies geldt een maximum aantal deelnemers.

Programma dinsdag 10 november: met initiatieven uit Oost-Nederland
Lees hier over het online programma – uitgezonden vanuit de Deventer Schouwburg.
Inschrijven

Programma donderdag 12 november: met initiatieven uit West-Nederland
Lees hier over het online programma – uitgezonden vanuit de Kromhouthal in Amsterdam.
Inschrijven

HOE DAN? is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en UP!, een landelijke beweging met een nieuwe kijk op ouder worden. De UP! talkshow wordt gepresenteerd door Hadassah de Boer.

Graag tot ziens op 10 of 12 november!