Landelijk met uw afdeling in het zonnetje tijdens de Nationale Thuisbingo

Wilt u met uw afdeling landelijk in het zonnetje staan? Doe dan nu op een gemakkelijke manier mee aan De Nationale Thuisbingo. U biedt de leden op deze manier een laagdrempelige wekelijkse activiteit aan, in de veiligheid van hun eigen omgeving vanachter hun eigen laptop/pc/tablet. Ook bestaat de mogelijkheid gebeld te worden door een vrijwilliger van KBO-PCOB, voor een gezellig praatje. Leden die meedoen aan de Thuisbingo en zo’n gesprekje willen, klikken hiervoor op de ‘Bel me-knop’ op het scherm. 

Het enige wat u hoeft te doen is uw afdeling aanmelden bij de projectleider (Saskia van Veen). 

Hoe werkt het? 

  • Kies een woensdagmiddag vóór 1 juli 2022
  • Plaats een oproep in uw nieuwsbrief aan alle leden, om mee te doen met de online bingo op de gekozen datum (u ontvangt hiervoor een tekstje dat u in de nieuwsbrief kunt gebruiken)
  • Geef naam en telefoonnummer van de contactpersoon van uw afdeling door die meedoet en tijdens de bingo-uitzending gebeld mag worden door de spelleider voor een gesprekje 
  • Geef leuke wetenswaardigheden over uw afdeling en gemeente door, zodat deze informatie tijdens de uitzending gebruikt kan worden (hierover wordt u ongeveer twee weken vóór de uitzending gebeld door Saskia van Veen). 


Deze informatie geeft zij door aan de spelleider, zodat hij zich goed op de door u gekozen woensdag kan voorbereiden, en tijdens die uitzending leuke dingen kan vertellen over uw afdeling en gemeente. U staat dan echt landelijk in het zonnetje met uw afdeling tijdens deze uitzending (via internet) van de Nationale Thuisbingo. Mensen uit het hele land doen aan de online thuisbingo mee, vaak meer dan 1.000 per week!
 

Uw afdeling opgeven
Wilt u uw afdeling opgeven of heeft u nog vragen, neem dan contact op met Saskia van Veen: saskia.vanveen@kbo-pcob.nl of 06-189 882 30 (op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag).