KBO-PCOB zoekt testers voor voedingsapp voor senioren

Wilt u uw voedingspatroon verbeteren en u vitaler en gezonder voelen? En vindt u het leuk om samen met KBO-PCOB mee te werken aan digitale ontwikkelingen voor senioren? Geef u dan op om de voedingsapp Lifana te testen.

Vanaf mei kunt u als testgebruiker een jaar lang gratis meedoen met het project Lifana. Het gaat om de test van een voedingsapp. Deze app is samen met Europese wetenschappers en technici speciaal voor senioren ontwikkeld. KBO-PCOB begeleidt de test in Nederland.

Hoe werkt het?

Via uw smartphone krijgt u leuke recepten, weetjes en aanbevelingen. U kunt automatisch een boodschappenlijstje genereren en foto’s van uw maaltijden delen. Lifana maakt een maaltijdplan op basis van uw persoonlijke gegevens en voorkeuren.

Testgebruikers krijgen gratis een GoLive-clip (t.w.t. €210). Deze GoLive-clip meet onder meer uw lichamelijke activiteit en uw valrisico. Ook krijgt u aan het begin en aan het eind van het onderzoek een gezondheidscheck. U krijgt een BMI-bepaling, bloeddrukmeting en vragenlijsten over uw leefstijl. Dat is handig voor het onderzoek én voor uzelf.

Zo doet u mee

Deelname is mogelijk als u zelfstandig thuis woont, geïnteresseerd bent in voeding, gezondheid en technologie en minimaal 60 jaar bent. Ook als u al advies krijgt van een diëtist kunt u meedoen. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Meldt u zich liever telefonisch aan? Bel dan met de Servicetelefoon, bereikbaar op maandag t/m donderdag van 10.00 tot 13.00 uur via tel. 030 – 3400 655.

Lees meer over Lifana op onze website.

Testgebruikers ontvangen gratis de GoLive-clip t.w.v. €210.

Aanmeldformulier testgebruiker voedingsapp Lifana

Aanmelding Lifana en uw privacy
Door het formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze administratie. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor uw deelname aan Lifana. KBO-PCOB gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dat doen, kunt u nalezen in ons privacystatement.