KBO-PCOB Ledenvoordeel: rozengeuren op kasteel Rosendaal

KBO-PCOB Ledenvoordeel organiseert regelmatig uitjes en reizen waarbij leden elkaar kunnen ontmoeten. In juli en augustus zijn er drie prachtige bijeenkomsten in Kasteel Rosendael in het Gelderse Rozendaal. Speciaal voor KBO-PCOB, maar niet-leden zijn van harte welkom om mee te komen.

Het Kasteel Rosendael in het Gelderse Rozendaal is deze zomer het decor voor een bijzonder dagje uit voor leden van KBO-PCOB. Als de bloeiende rozen in de kasteeltuin hun verleidelijke geuren verspreiden, vertelt Maria Bonten hier boeiende verhalen over de rol van de geur door de eeuwen heen. Van oude, bijbelse geuren als nardus en mirre tot en met Eau de Cologne en Chanel nr. 5. Van harte uitgenodigd!

Data: dinsdag 30 juli, vrijdag 2 augustus, donderdag 8 augustus
Tijd: van 10.30 tot 16.30 uur
Prijs dagvullend programma: €52,50 p.p. inclusief ontvangst met twee kopjes (rozen)thee/koffie en gebak in de Orangerie (naast de rozentuin), lezing/beeldpresentatie Rozen & geuren (met audiofoons), lunch inclusief glas wijn of frisdrank en koffie met bonbon, middagprogramma: begeleid bezoek aan Kasteel Rosendael en de prachtige tuinen, entree Kasteel Rosendael (hiermee steunt u de Gelderse Kastelenstichting).

Bij iedere bijeenkomst wordt onder de deelnemers één flacon van de exclusieve geur Amouage (winkelwaarde €200) verloot.

Combineer met een diner en overnachting

Speciaal voor KBO-PCOB-leden is er een bijzondere aanbieding in Hotel Roskam in Rheden. Overnachting op de dag vóór de bijeenkomst, viergangendiner inclusief wijnarrangement nu voor maar €104 per persoon (i.p.v. €130, 20% korting).

Meer informatie en boekingen

Maria Bonten, tel.: 0495-56 33 54, mbonten@outlook.comwww.mariabonten.nl