JowTube: IT voor en door senioren

Op de website www.jowtube.nl vindt u enorm veel korte en duidelijke video’s waarin andere senioren uitleggen hoe zij bepaalde handelingen op de computer, met de tablet/smartphone en met bepaalde programma’s en apps uitvoeren. Enkele voorbeelden zijn hier te zien.

privébericht versturen via facebook met Android toestel

privébericht versturen via facebook met IOS toestel

Stichting JOW! werkt in dit initiatief nauw samen met de KBO-PCOB Academie. Onze leden kunnen gebruik maken van de site, tijdens de coronacrisis is dat gratis. Na corona-tijd krijgen leden korting. Leden kunnen gratis een beroep doen op de tablet-coaches van KBO-PCOB die aan huis kunnen ondersteunen bij het werken met tablets. Door de samenwerking met Leapp, aanbieder van refurbished Apple producten, is  korting mogelijk bij aanschaf van apple devices. In de Verenigingsnieuws van 10 januari 2020 vinden de leden de kortingscode waarvan ze gebruik kunnen maken.