Tiel wint; zij hebben het mooiste afdelingsblad van Nederland

De wedstrijd om het mooiste afdelingsblad leverde maar liefst 118 inzendingen op! De jury was verrast door de kwaliteit van de bladen en door het enthousiasme waarmee ze gemaakt zijn. Het was moeilijk om uit zo veel moois een keuze te maken. Er zijn vijf bladen genomineerd. Deze werden beoordeeld door acht leden van het lezerspanel en twee medewerkers van KBO-PCOB die nauw contact hebben met afdelingen van KBO en PCOB. Een spannend moment! Welk blad zouden zij het beste vinden?

De vijf beste bladen van 2020

1. KBO-PCOB Tiel met Kruispunt (39 punten)
  2. KBO van Bemmel tot Doornenburg met Maije (37 punten)
  3. KBO/PCOB/OVA Almelo met het Seniorenjournaal (29 punten)
  4. KBO-afdeling Nieuwegein/Vianen met De Brug (27 punten)
  5. PCOB-afdeling Krimpen aan den IJssel met hun Nieuwsbrief (18 punten)

KBO-PCOB Tiel is de winnaar! Zij wint een reportage in het Magazine van KBO-PCOB én een workshop van onze hoofdredacteur en een vooraanstaande fotograaf van het Magazine.

Ook uw blad nog mooier maken? Lees de tips van hoofdredacteur Ingrid Nies van het Magazine van KBO-PCOB: Ga lekker mixen, let op het ritme en speel samen. Op www.kbo-pcob.nl/afdelingsblad staan meer tips en ideeën om een mooi afdelingsblad te maken, gebaseerd op de bladen die zijn binnengekomen. Kijk gauw of uw blad ook genoemd wordt!