Gratis proeflunch Apetito Maaltijdenservice op locatie

De zorg verandert ingrijpend en ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Een belangrijk onderdeel van de zorg is het aan huis bezorgen van de dagelijkse maaltijd. Kan of wil iemand niet meer koken kunnen leden van KBO en PCOB profiteren van 10% korting bij Apetito, aanbieder van zowel vriesverse als warme maaltijden.

Gratis proeflunch

Apetito biedt nu een gratis en vrijblijvende proeverij aan. U kunt deze voor uw afdeling kosteloos aanvragen. Bijvoorbeeld voor tijdens een ledenbijeenkomst. Apetito komt graag bij u op locatie.

Of stuur een e-mail naar binnendienst@apetito.nl onder vermelding van uw naam, adres, aantal personen, telefoonnummer en e-mailadres. Apetito neemt dan zo snel mogelijk contact op.

Er is keuze uit 130 maaltijden van traditionele Hollandse kost tot internationale gerechten
• Eenvoudig te bestellen
• Geen verplichtingen