Gratis film voor alle senioren in Huizen

PCOB Huizen bood, samen met de KBO, alle ouderen op de eerste vrijdag van oktober een gratis film aan in de bioscoop. “Dat was een groot succes. Maar liefst 220 senioren kwamen eropaf, die lang niet allemaal lid zijn. Dus die kregen allemaal ons informatiepakketje mee”, vertelt voorzitter Martha van Manen.

Zeven jaar geleden kwam ze in het bestuur en werd ze verantwoordelijk voor de pr. Dat doet ze fantastisch. “Ik maak iedere maand informatiepakketjes. In de tasjes stop ik een informatiebrief, het Magazine van KBO-PCOB, de plaatselijke nieuwsbrief, jaarinfo en de afdelingsfolder met opgavestrook. Ik raak ze altijd kwijt en vaak levert dat weer nieuwe leden op.” Goed bezig daar in Huizen …

Wilt u ook zo’n leuke bijeenkomst organiseren? Neem dan contact op met afdeling Huizen voor tips.