Enthousiaste cursisten op training Succesvol besturen

Met goed gevolg heeft een nieuwe groep cursisten de training Succesvol besturen afgerond. De cursus was de tweede in de serie en vond plaats in het Drentse Ellertshaar. Na afloop reikte verenigingscoördinator Benno de Jong de certificaten uit.

Deelnemers aan de training kwamen uit Odoorn, Smilde, Emmen, Baflo, Vries, Musselkanaal, Tweede Exloërmond en Hattem. Na afloop waren ze zeer enthousiast.

Over de training

De interactieve training ‘Succesvol besturen, effectief leidinggeven aan je afdeling’ is ontwikkeld door KBO-PCOB en speciaal afgestemd op (potentiële) bestuursleden van KBO- en PCOB-afdelingen. Uitgangspunt voor deze ééndaagse training is persoonlijk leiderschap als basis voor succesvol besturen. Deelnemers leren hoe zij persoonlijk en in een team bijdragen aan succes. Ook komt het werkveld aan de orde. Wat is je doel, je positie en toegevoegde waarde als (afdeling van) KBO-PCOB? En hoe geef je daar met elkaar invulling aan? De vrijwillige docenten volgden onlangs met succes de tweedaagse docentenopleiding volgens de train-de-trainermethode van de KBO-PCOB Academie.

Geïnteresseerd? In april en mei wordt de opleiding meerdere keren gegeven. Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden vindt u op deze pagina.