Een vraag over uw ABP-pensioen? Bestuurders geven antwoord aan leden KBO-PCOB

Bent u lid van KBO of PCOB, gepensioneerd én ontvangt u pensioen van ABP? Heeft u vragen over het beleid van dit pensioenfonds? Ga dan op 14 juni samen met KBO-PCOB in gesprek met ABP-bestuurders.

KBO-PCOB organiseert het gesprek speciaal voor ABP-gepensioneerden. ABP heeft aangegeven graag in gesprek te willen met gepensioneerden, hen te willen bijpraten en de gelegenheid bieden vragen te stellen over pensioenen en het beleid van ABP. Tijdens deze bijeenkomst zullen verschillende thema’s aan de orde komen.

Als lid van KBO-PCOB krijgt u de mogelijkheid rechtstreeks vragen te stellen aan de bestuurders van het pensioenfonds waarbij u bent aangesloten. Vragen kunnen gaan over van alles: van indexatie tot korting, over het nieuwe pensioenstelsel, duurzaam beleggen of de ‘greep uit de kas’.

Praktische informatie

• De bijeenkomst vindt plaats op 14 juni. We ontvangen u graag om 13.00 met een broodjeslunch. Om 13.30 start de bijeenkomst, deze duurt tot 15.30 uur.
  • Locatie: verenigingsbureau KBO-PCOB, Utrecht.
  • Aanmelden kan via onderstaand formulier. We vragen u bij uw aanmelding alvast een vraag in te sturen die u aan ABP zou willen stellen.
  • Reiskosten zijn voor eigen rekening; wij verzorgen graag een lunch.
  • Vanwege het verwachte aantal aanwezigen en de beperkte tijd is het helaas niet mogelijk om individuele casussen te bespreken. Voor dergelijke vragen kunt u het best rechtstreeks contact opnemen met ABP of met de KBO-PCOB Pensioentelefoon (elke woensdag en donderdag te bereiken van 13.00 tot 15.00 uur via 030 – 340 06 55).

U kunt niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst!

Aanmelden voor deze bijeenkomst en uw privacy
Door het aanmeldformulier te verzenden, meldt u zich aan voor de ABP-pensioenbijeenkomst van KBO-PCOB en gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie. KBO-PCOB gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dat doen, kunt u nalezen in ons privacystatement.