E-health: thuis zorg ontvangen, kijk hoe het werkt.

Thuis zorg ontvangen, dat kan met e-health. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met een huisarts of verpleegkundige. Of aan eenvoudige medische handelingen die u thuis uitvoert en waarbij een verpleegkundige meekijkt, zoals insuline spuiten bij mensen met diabetes. Ook zijn er veel apps die ondersteuning thuis kunnen bieden. Wilt u hier meer over weten? Misschien is een Tea Health bijeenkomst iets voor u.

KBO-PCOB heeft een informatiepakket samengesteld over hoe u zelf een Tea Health bijeenkomst kunt organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten staat de kennismaking met de digitale mogelijkheden voor zorg en zorgondersteuning thuis centraal. Wat is er mogelijk en hoe werkt het?

Zorg van Nu en Bureau Zorginnovatie hebben input geleverd voor de presentatie. U kunt als u dat wilt onder het genot van een high tea nieuwe ontwikkelingen gedemonstreerd krijgen en er zelf kennis mee maken en vragen stellen over deze mogelijkheden.

Bent u die senior, tabletcoach of ouderenadviseur die geïnteresseerd is in deze digitale ontwikkelingen? En wilt u dat een ander misschien ook wel leren? U bent wellicht de juiste persoon om een bijeenkomst voor uw afdeling te organiseren. Met de praktische informatie hieronder kunt u van start.

Training en instructie

Slimme oplossingen

Goede voorbeelden

Voorbeeld E- Health

Achtergrondinformatie

Voorbeeld programma