Drukte bij PostNL kan gevolgen hebben voor levering magazines PCOB-afdelingen

Door grote drukte bij PostNL is het mogelijk dat PCOB-afdelingen hun pakketten met magazines deze maand een dag eerder (op donderdag) of later dan vrijdag ontvangen. We kunnen hier helaas niets aan veranderen en hopen op uw begrip.

De afgelopen dagen bestelden veel mensen in Nederland pakketten vanwege Black Friday, Cyber Monday en Sinterklaas. PostNL liet ons weten dat het bezorgen van pakketten daardoor mogelijk langer duurt: PostNL kan niet garanderen dat pakketten binnen 24 uur worden bezorgd.

Wij versturen deze week pakketten met magazines voor PCOB-afdelingen. Daarbij hebben we rekening gehouden met de waarschuwing van PostNL. De pakketten zijn vandaag, woensdag 28 november 2018, aangeleverd bij PostNL, zodat de meeste afdelingen de magazines toch vrijdag in huis zullen hebben.

Het is mogelijk dat afdelingen hierdoor de pakketten wellicht toch een dag eerder (op donderdag) of later dan vrijdag ontvangen. We vinden dit heel vervelend, maar kunnen er helaas niets aan veranderen. We hopen op uw begrip.

PostNL biedt zijn excuses aan voor het ongemak.