Doe mee met ons online panel

Uw mening telt. Of het nu gaat om de zorg, koopkracht, veiligheid, digitalisering of zingeving. Regelmatig bevragen we ons KBO-PCOB seniorenpanel. De uitkomsten helpen ons in de belangenbehartiging en dienstverlening en versterken onze zichtbaarheid. Doe daarom mee!

De onderzoeken van KBO-PCOB halen regelmatig de media. Senioren blijken namelijk soms net wat anders te ervaren dan politici en beleidsmakers vaak denken. Met een achterban van 250.000 leden en een online panel van 2.000 respondenten is KBO-PCOB dé stem van senioren.

Vijf keer per jaar doen we een groot onderzoek rond één van de speerpunten van KBO-PCOB. Daarnaast houden we regelmatig een korte flitspeiling. Op deze pagina kunt u de onderzoeken van het afgelopen jaar vinden. De uitkomsten plaatsen we in het ledenmagazine en brengen we onder de aandacht van de media en de Tweede Kamer.

Aanmelden

Vindt u het leuk om regelmatig mee te doen aan onderzoeken van KBO-PCOB? Meld u dan aan voor het panel. Dan krijgt u automatisch een bericht per e-mail als er een nieuw onderzoek voor u klaarstaat. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens.

> Meld u aan voor het seniorenpanel