Webinar: Wordt het een warme zomer? Veilig genieten van de warmte met elkaar

De zomers worden in Nederland steeds warmer. Daarmee wordt de kans op een hittegolf steeds groter. Dat kan gevaarlijk zijn voor senioren. Denk aan uitdroging. Iedereen praat erover maar wij praten graag met u!

Graag beantwoorden we vragen als: Waar moet u op letten? Hoe herkent u uitdroging? Wat kunt u doen om veilig en gezond te blijven als het extreem warm is? Maar ook: wat kunnen we voor de ander betekenen? De zomer wordt door vele senioren vaak als eenzaam ervaren met directe familie en vrienden vaak op vakantie. En juist na een periode van isolatie in coronatijd, is het zo van belang op elkaar te letten. En om het nog moeilijker te maken, blijken de aan corona aangepaste tips en adviezen tijdens hittegolven complexer en soms tegenstrijdig. Denk aan het gebruik van airco’s en ventilatoren.

Tijd voor een goed gesprek! Doe ook mee met dit webinar op 16 juli om 19.30 uur en leer meer over hitte, de mogelijke maatregelen die u kunt treffen en de mogelijkheden van verkoeling thuis. Dit doen we samen met experts.

Inmiddels heeft deze webinar plaatsgevonden. Deze kunt u hieronder terugkijken: