De mannenclub van PCOB Alblasserdam is een geniaal idee

“Toen ik een jaar of drie geleden lid werd van PCOB Alblasserdam, viel het me op dat er bij de bijeenkomsten veel vrouwen en weinig mannen waren”, vertelt bestuurslid Rien Gaal. Rien had een geniaal idee. Hij ging met een club mannen bedrijven bezoeken.

“Een windmolenpark, de brandweerkazerne, laatst een prachtig bezoek aan Rijkswaterstaat waar we een uur gevaren hebben. Bedrijven doen dat zonder kosten.” De club van een man of twaalf groeit al uit tot 26 mannen. Ook niet-leden mogen een keer mee. “Maar daarna vragen we ze lid te worden. Dat heeft al veel nieuwe leden opgeleverd. We hebben eigenlijk maar één probleem: nu willen de vrouwen ook mee …”

Komt u graag in contact met afdeling Alblasserdam om goede ideeën uit te wisselen? Klik hier voor de contactgegevens.