KBO-PCOB steunt oproep Verenso

De vereniging van specialisten ouderengeneeskunde, Verenso, vraagt het ministerie van Volksgezondheid om bewoners van verpleeghuizen straks zoveel mogelijk tegelijk het boostervaccin te geven. Dus niet eerst de 90-plussers en daarna de 80-plussers.

Verenso maakt zich zorgen over de snel toenemende coronabesmettingen. Het verschil met de eerste coronagolf is dat een groot aantal tehuisbewoners is ingeënt. KBO-PCOB steunt deze oproep: “Het laatste wat we willen is dat we in een situatie belanden als tijdens de eerste coronagolf. Door deze bredere aanpak kunnen lockdowns of het afsluiten van afdelingen voorkomen worden.”

–> Lees hier het nieuwsbericht

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!