KBO-PCOB blij met woorden van de premier

KBO-PCOB staat achter de woorden die premier Rutte zojuist uitsprak, waarin hij ouderen en zwakkeren zoveel mogelijk wil afschermen. Het is goed om te horen dat dit kabinet zich inzet om de zorg voor ouderen te blijven waarborgen.

Ook zijn oproep om elkaar te blijven helpen waar het kan en om een beetje op elkaar te letten, juicht KBO-PCOB toe. Het past helemaal in onze visie van “Omzien naar elkaar”.

Voor senioren die vragen hebben over het coronavirus, is de Ouderen-Infolijn met telefoonnummer 030-34 00 600 opengesteld. De lijn is ook bedoeld voor een luisterend oor. De lijn is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Juist nu is het belangrijk dat we, met alle beperkende maatregelen, er voor zorgen wel verbonden te blijven met elkaar, zodat niemand zich alleen hoeft te voelen. Blijf omzien naar elkaar.

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!