Bent u ook bij de inspiratiedag over voltooid leven?

Het gesprek over ‘voltooid leven’ is niet alleen een medische of juridische kwestie. Het is een levensvraag, waarin mensen samen hun weg zoeken. Daarom organiseren het Dominicanenklooster Zwolle en KBO-PCOB op 3 november, vlak na Allerzielen, een inspiratiedag onder de titel Grenzeloos leven.

Samen praten over leven en dood

We worden ouder dan ooit en de medische wetenschap kan ons langer dan ooit in leven houden. Nooit eerder in de geschiedenis moesten zoveel mensen zelf nadenken over de grens van het leven en hoe ze daarmee om willen gaan.

Op 3 november gaan honderden mensen in het Dominicanenklooster Zwolle samen denken, zingen, voelen, spelen en praten over de dood en het leven.

Hoe ziet de dag eruit?

Arts, filosoof en columnist Bert Keizer leidt de dag in.
Daarna zijn er diverse workshops.
De dag wordt afgesloten met theater en een borrel.
Bij de organisatie zijn ook KBO-PCOB Overijssel en de coalitie Van betekenis tot het einde betrokken.

Met medewerking van: zangeres Jos Somsen, theoloog Frits de Lange, trainer Bert Buizert, gespreksleider Marijke Wasser, verhalenverteller Kirsten Notten, KNMG-ethicus Gert van Dijk, schrijfdocent Monica Boschman, pastor Hans Schoorlemmer, dominee Nelleke Beimers, dichter Vincent Corjanus, filmer Jonathan Sipkema, Theater de Draad.

“Samen denken, zingen, voelen, spelen en praten over de dood en het leven”

Komt u ook?

Wanneer: 3 november 2017, van 10.00-16.30u
Kosten: € 25,- pp, inclusief lunch, koffie, thee | € 15,- voor leden KBO-PCOB | zonder kosten voor leden KBO-PCOB Overijssel

Bestel hier vandaag nog uw kaarten!

Op de hoogte blijven van al ons nieuws rondom onze belangenbehartiging?