Goed voorbeeld #8: minister De Jonge te gast bij senioren in Zwolle

Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge is woensdagavond 7 maart te gast bij een verkiezingsavond die helemaal in het teken staat van seniorvriendelijk beleid in gemeente Zwolle. Cosbo-Seniorenraad Zwolle, waar KBO en PCOB deel van uitmaken, organiseert de bijeenkomst.

Alle zittende lokale partijen zijn uitgenodigd om samen met senioren te praten over hoe leefbaar Zwolle is voor senioren. Dit doen zij aan de hand van zeventien stellingen. De aanwezigen kunnen al hun vragen afvuren op de Zwolse raadsleden én minister De Jonge.

Hans Touwen, voorzitter van Seniorenraad Zwolle, vertelt in het Algemeen Dagblad: “Hugo de Jonge kreeg lucht van de bijeenkomst via een CDA-gemeenteraadslid en wil er graag bij zijn.” De minister is de eerste drie kwartier van de verkiezingsavond aanwezig.

Tijd: vanaf 19.30 uur
Locatie De Terp, Radewijnsstraat 1 in Zwolle
Toegang gratis

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 zet KBO-PCOB op de website en sociale media met gepaste trots verschillende KBO- en PCOB-afdelingen in de schijnwerpers. Zij geven het goede voorbeeld: lokale belangenbehartiging om te komen tot seniorvriendelijk beleid in de gemeente.

Lees alle berichten over de gemeenteraadsverkiezingen 2018