Goed voorbeeld #6: senioren debatteren in raadszaal Zeist

KBO en PCOB in Zeist organiseren een maand voor de gemeenteraadsverkiezingen een verkiezingsdebat in de raadszaal van het gemeentehuis. De samenwerkende seniorenorganisaties en Marokkaanse gemeenschap gaan woensdag 21 februari in debat met de gemeenteraadsfracties.

(foto: Carel de Wilde)

Wat gaan de raadsfracties voor senioren in gemeente Zeist doen? Dagvoorzitter Nel de Niet (PCOB) en gespreksleider Gijs Wildeman gaan het samen met de aanwezigen onderzoeken tijdens het Verkiezingsdebat 2018.

Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen in 2014 organiseerden KBO-PCOB, de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ) en de Marokkaanse gemeenschap ook al een verkiezingsdebat (foto). De positieve ervaring was een goede aanleiding om opnieuw een verkiezingsdebat te organiseren.

Bent u geïnteresseerd? Iedereen, zowel leden als niet-leden, is welkom op woensdag 21 februari van 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. Ontvangst met koffie/thee om 13.30 uur.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 zet KBO-PCOB op de website en sociale media met gepaste trots verschillende KBO- en PCOB-afdelingen in de schijnwerpers. Zij geven het goede voorbeeld: lokale belangenbehartiging om te komen tot seniorvriendelijk beleid in de gemeente.

Lees alle berichten over de gemeenteraadsverkiezingen 2018