Goed voorbeeld #1: in gesprek over mooi seniorenbeleid in Arnhem

Ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen gaan politieke partijen, jonge en oudere senioren en belangstellenden in Arnhem in gesprek over goed wonen en leven; hoe doe je dat, nu en in de toekomst? De lokale KBO-PCOB-afdeling organiseert donderdag 15 februari samen met Leefbaarheidsalliantie Gelderland en Zorg Verandert een gespreksmiddag voor leden en niet-leden.

In kleine kringen krijgt iedereen de ruimte om idee├źn en ervaringen uit te wisselen. Wat kunt u zelf doen om goed te wonen en leven? En wat zijn obstakels en oplossingen? Hoe kunnen we zaken samen afspreken en regelen? Met de gespreksmiddag wil KBO-PCOB Arnhem bijdragen aan een mooi lokaal seniorenbeleid.

Voor meer informatie belt u Thea van Vulpen, tel. 06 21 28 80 37.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 zet KBO-PCOB op de website en sociale media met gepaste trots verschillende KBO- en PCOB-afdelingen in de schijnwerpers. Zij geven het goede voorbeeld: lokale belangenbehartiging om te komen tot seniorvriendelijk beleid in de gemeente.

Lees alle berichten over de gemeenteraadsverkiezingen 2018