Event voor mensen met een bewegingsbeperking

‘Support Expo 2018’ is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder veel senioren – en hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers.

Vier dagen lang treffen bezoekers in de Jaarbeurs een veelzijdig aanbod aan in onder andere hulpmiddelen, mobiliteit & vervoer, vrije tijd en wonen. Inclusief de nodige demonstratieruimtes en talrijke stands met uitleg en instructies. Dit alles gericht op zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Het event is zeker ook geschikt voor vrijwilligers binnen de ouderenzorg.

Meer informatie is hier te vinden.

Support vindt plaats van woensdag 30 mei tot en met zaterdag 2 juni in de Jaarbeurs te Utrecht en is dagelijks geopend van 09.30 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.