Enquête over financiële regelingen nabestaanden

Een flinke inkomensval of zelfs arm worden na het overlijden van je geliefde. Ondanks dat er in Nederland verschillende regelingen zijn voor nabestaanden, komt het nog regelmatig voor dat mensen er in inkomen zo op achteruitgaan dat zij het financieel niet meer redden.

KBO-PCOB wil dat hier meer aandacht voor komt. Daarom willen we meer inzicht krijgen in de bekendheid van regelingen voor nabestaanden, en horen we graag uw mening over veranderingen in de financiële regelingen die er voor nabestaanden zijn. Ook zijn we benieuwd naar de financiële positie van nabestaanden na het overlijden van hun naaste.

U kunt ons hierbij helpen door onze enquête in te vullen. Daarnaast vragen we u om, als u die heeft, uw persoonlijke ervaringen over uw financiële situatie na het overlijden van een naaste met ons te delen. Ook andere ervaringen, bijvoorbeeld zorgen over de financiële toekomst van uw partner als u zou komen te overlijden, horen we graag. Mail uw ervaringen naar info@kbo-pcob.nl. Wij gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Ons privacyprotocol vindt u hier.

Hartelijk dank voor het invullen van de enquête.