Tijdstip Nationale ThuisBingo gewijzigd

nationale thuisbingo

In de afgelopen maanden heeft u elke woensdag om 11.00 uur bingo kunnen spelen. De wekelijkse uitzendingen gaan gewoon door, maar het tijdstip gaat veranderen. Vanaf 5 augustus wordt er om 15.00 uur bingo gespeeld. We verhuizen dus van de ochtend naar de middag.
Verder blijft alles hetzelfde, vanaf 14.45 kunt u via www.denationalethuisbingo.nl naar de livestream. Om 15.00 uur begint dan de uitzending met William of Lydia. Speelt u mee Bingo?

Kent u iemand die ook mee wil spelen?

Samen bingo spelen is gezellig! Zeker nu we minder sociale contacten hebben. Misschien kunt u uw buurvrouw of buurman uitnodigen of uw kinderen of kleinkinderen? Samen kunt u gratis elke woensdag meespelen.

Hoe werkt de ThuisBingo?

U kunt elke woensdag online bingo spelen en kans maken op mooie prijzen.

Wij raden aan om mee te doen met een laptop, computer of tablet vanwege de grootte van het scherm. U ziet links de videospeler en rechts de bingokaart. Druk op het pijltje in het videoscherm om de uitzending te starten.

Als de livestream het niet direct doet, kan het zijn dat de presentator iets later begint. Wacht dan een minuut en ververs het scherm.

Elke uitzending duurt circa 1 uur en we proberen minimaal 3 rondes te spelen. Elke ronde begint met een getallenronde. Klik de getallen aan op de speelkaart op uw scherm met uw computermuis of als u een tablet heeft met uw vinger. Aan de zijkant ziet u steeds de 5 laatst getrokken getallen.

Een speler kan bingo hebben als de speelkaart een compleet horizontaal, verticaal of diagonaal rijtje heeft. Nadat de bingowinnaars bekend zijn wordt de speelkaart door de presentator leeggemaakt en begint het spel weer opnieuw. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Over de Nationale ThuisBingo

Na de uitzending worden alle bingo’s gecontroleerd. Heeft u een juiste bingo doorgegeven? Dan neemt een vrijwilliger binnen 1 week contact met u op. De prijs kunt u binnen 4 weken thuis verwachten.

Niet gewonnen, maar wel behoefte aan contact? Op onze website kunt u aangeven dat u graag gebeld wilt worden door een vrijwilliger. Druk op de Bel Mij-button tijdens de bingo-uitzending. Wij doen ons best om iedereen binnen 1 dag terug te bellen.

Wij wensen u veel speelplezier!

Klik hier om mee te spelen!