Cadeautje – Speciaal voor u, een gratis Libelle of Margriet in de bus

Deze tijden van het coronavirus zijn maar gekke, onzekere en soms ook verdrietige tijden. Om toch wat lichtpuntjes te maken heeft KBO-PCOB zich ingezet om 134 duizend vrouwelijke leden van KBO-PCOB een Libelle of Margriet en een kaartje te sturen.

Deze actie is tot stand gekomen door de gezamenlijke inspanningen van Margriet/Libelle, Greetz, Postnl en KBO-PCOB. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er 134 duizend extra exemplaren van het huidige nummer van Libelle en Margriet bijgedrukt! Bij ieder tijdschrift zit een kaartje, gemaakt door Greetz, om senioren een hart onder de riem te steken. De verzendkosten worden volledig vergoed door PostNL. Een echt cadeautje dus, dat hopelijk een heleboel mensen blij maakt en wat afleiding biedt.

De eerste exemplaren zijn al op de deurmat beland en we krijgen zeer warme reacties terug. Hartelijk dank hiervoor en veel leesplezier gewenst!

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!