Brief aan kabinet: #NietAlleen biedt hulp aan

Onder de vlag van “#NietAlleen” hebben tientallen kerken en (christelijke) maatschappelijke organisaties, waaronder seniorenorganisatie KBO-PCOB, het kabinet aangeboden mee te helpen in de tweede coronagolf.

Tijdens de eerste coronagolf heeft #NietAlleen ook de handen de handen ineen geslagen. Via de diverse organisaties zijn allerlei (lokale) hulpinitiatieven aan hulpvragers en aan elkaar verbonden. Vrijwilligers van deze organisaties staan klaar om te helpen bij concrete hulpaanvragen, door heel het land.

KBO-PCOB is een van de deelnemende organisaties in #NietAlleen. Zo staan bij ons de lijnen weer open van de Ouderen-Infolijn, voor vragen over corona of voor een praatje. De Ouderen-Infolijn van KBO-PCOB is iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar, op 030-3 400 600.

Lees hier de brief van het netwerk #NietAlleen aan het kabinet:

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!