Bekijk de film Gezond genieten

Gezond genieten, dat is een mooi streven. En een streven wat ook goed te realiseren is. Want met genieten van mooie en lekkere dingen is niets mis. Tegelijkertijd is het goed verstandig om te gaan met genieten en alcohol. Want een lekker glaasje is fijn, maar heeft ook al impact.

Binnen het project Gezond genieten hebben we een korte film gemaakt. Deze film geeft weer wat de invloed van alcohol kan zijn en is vooral bedoeld om mensen bewust te maken van de impact bij ouder worden. Daarnaast is de film bedoeld als aanleiding om eens met elkaar in gesprek te gaan over het gebruik van alcohol en hoe je dat ervaart.

Bekijk de film hier.

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!