Aan alle kleinkinderen: laat weten dat je aan opa en oma denkt

Dit is een oproep aan alle kleinkinderen, van jong tot oud: laat opa of oma, of de buur die op leeftijd is, weten dat er aan hen gedacht wordt. Vanwege het coronavirus is het verstandig om nu even niet op bezoek te gaan. Maar het is wel goed om iets te laten horen.

Wat te doen: maak een video en spreek een persoonlijke boodschap in, van maximaal dertig seconden. Stuur je video naar communicatie@kbo-pcob.nl (via bijvoorbeeld wetransfer) of deel deze via Facebook (@kbopcob) of Twitter (@kbo_pcob) en gebruik de hashtag #OmzienNaarElkaar. De boodschap zal een grote steun voor alle senioren zijn. Met of zonder kleinkinderen.

Juist in deze tijd van het coronavirus is het belangrijk om in contact met elkaar te blijven, ook al kan dat niet fysiek. “Omzien naar elkaar” is voor KBO-PCOB al jaren het motto om vereenzaming van ouderen tegen te gaan.

Word lid!

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om lid te zijn. De één vindt het belangrijk dat de belangen van senioren goed behartigd worden, de ander gaat voor de vele voordelen die KBO-PCOB biedt of het mooie Magazine dat tien keer per jaar verschijnt. Sommigen genieten van de gezellige activiteiten met mensen uit hun afdeling, terwijl anderen zich actief inzetten als vrijwilliger. Wat u ook zoekt: wees welkom bij KBO-PCOB!