Abonnement op het Magazine van KBO-PCOB

Neem nu een abonnement op het grootste seniorenmagazine van Nederland.

Ontvang 10 keer per jaar het Magazine van KBO-PCOB voor maar € 37,50 (in plaats van € 49,50)

Wat mag u verwachten?

• Mooie interviews
  • Reizen, wandelen en fietsen
  • Aangrijpende verhalen
  • Stevige dossiers
  • Handige informatie
  • Fijne winacties

+ ontvang het boekje Wijs met Medicijnen

(zolang de voorraad strekt)

Aanmeldformulier:

Ja, ik wil een abonnement op het Magazine van KBO-PCOB. Ik betaal voor tien nummers slechts € 37,50 en ontvang bovendien een leuk cadeau!

Na een jaar wordt het abonnement automatisch verlengd (€ 37,50). Opzeggen kan uiterlijk twee maanden voor het verlopen van het jaarabonnement. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Abonnement op Magazine van KBO-PCOB en uw privacy
Door het aanmeldformulier te verzenden, geeft u zich op als abonnee op het Magazine van KBO-PCOB en gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie. KBO-PCOB gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dat doen, kunt u nalezen in ons privacystatement.