Aanvragen bewaarexemplaar Magazine van KBO-PCOB

Een (bewaar)exemplaar aanvragen van ons Magazine? Dat kan!

Door onderstaand formulier in te vullen vraagt u snel en eenvoudig een nummer aan van ons ledenmagazine (kosten €4,95). Handig om te bewaren of mooi om cadeau te geven. Wij sturen het nummer zo spoedig mogelijk naar u op (op = op).

• Ja, ik bestel voor €4,95 een exemplaar van het themanummer Leven en dood van het Magazine van KBO-PCOB.

• Heeft u geen e-mailadres? Dan kunt u het bewaarnummer aanvragen via de Ledenservice van KBO-PCOB: tel. 030 - 3 400 600

• Initialen invullen zonder punten, let op: niet uw voornaam.
  • Deze gegevens worden automatisch ingevuld o.b.v. de postcode en het huisnummer.
  • Op de hoogte blijven van wat KBO-PCOB doet voor senioren? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief KBO-PCOB.nu. U kunt zich altijd eenvoudig weer afmelden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvraag Magazine van KBO-PCOB en uw privacy
Door het formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze administratie. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het toezenden van het aangevraagde bewaarexemplaar. KBO-PCOB gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dat doen, kunt u nalezen in ons privacystatement.