30 x 2 kaartjes gratis beschikbaar! Wie wilt u verrassen met een gratis concert?

De kleinzoon die u zo geholpen heeft met de tablet, uw buurvrouw die wel een uitje verdiend heeft, of uw vriendin die er voor u was in moeilijke tijden: we weten allemaal wel iemand die in het zonnetje gezet mag worden.
Speciaal voor de Internationale Dag van de ouderen organiseren we samen met Yakult een concert door het Schubert Kwintet van het Nederlands Kamerorkest in Amsterdam. De winnaars worden door ons de hele middag in de watten gelegd!

Speciaal voor de Internationale Dag van de Ouderen

Musici van Het Nederlands Kamerorkest spelen Schubert

14.00-15.00 uur: Ontvangst met koffie en iets lekkers
15.00-16.00 uur: Kwintet in c groot voor 2 violen 1 altviool en 2 celli
16.00-17.00 uur: hapje en een drankje en einde programma met goodiebag

30 x 2 kaartjes!

We kunnen maar liefst 30 x 2 kaarten verloten onder onze leden. U mag meenemen wie u wilt, als een van de twee maar een 65-plusser is. En u een goede reden heeft waarom u vindt dat de ander mee mag.

De toegangsbewijzen omvatten het bijwonen van het concert, koffie met iets lekkers, een hapje en een drankje na afloop en een goodiebag! Kortom; een compleet verzorgde middag!

Hoe maakt u kans?

Laat uiterlijk 13 september weten wie u graag mee zou willen nemen én waarom.
waarom. Inzenders met de mooiste, grappigste of meest ontroerende redenen maken kans op de kaartjes.

Alleen de winnaars krijgen uiterlijk 14 september bericht.

Kans maken?

Geen internet?

Datum: maandag 1 oktober 2018
Locatie: NedPhO-Koepel, Obiplein 4, Amsterdam.

U reist op eigen gelegenheid en kosten. De locatie is ook met het OV goed bereikbaar.

NedPhO-Koepel - Yakultzaal

Lees het hele artikel in het Magazine van KBO-PCOB. Geen lid? Neem dan nu een abonnement op het Magazine!