Dit is blauw DIT IS GROEN

Foto: Hans

Tekst: Piet

Datum: Februari 2021

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec placerat, ipsum ac auctor ornare, nunc ligula scelerisque eros.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec placerat, ipsum ac auctor ornare, nunc ligula scelerisque eros.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Hadassah de Boer zegt

KBO sterk voor alle senioren

Afgelopen jaren is er vaak en veel gesproken over de toekomst van de KBO. Rode draad: hoe kunnen we de KBO hernieuwd op de kaart zetten? Duidelijk is dat de KBO meer en beter zichtbaar moet zijn in onze samenleving. Niet voor niets is onze de slogan: KBO sterk in Limburg. Daarmee zeggen we niets teveel. De KBO zit vertakt in bijna alle steden en dorpen en heeft een stevige positie bij provincie en gemeenten. Terecht, want wij vertegenwoordigen alleen al qua leden 35.000 senioren in Limburg en we staan voor alle senioren en dat zijn er in Limburg heel veel!

Het begin is gemaakt met o.a. een nieuwe website, een nieuw blad, en een nieuw logo, ook voor de afdelingen. Maar wat kunnen senioren nog meer verwachten? KBO Limburg gaat stevig investeren in scholing en deskundigheid, met name aan de basis, bij de afdelingen. Meer inhoudelijke activiteiten aanbieden, aansprekende projecten opzetten, waar ook de jonge senior graag mee in wil stappen. We willen ook onderzoek doen naar de behoeften van jonge senioren, want die hebben we onvoldoende in beeld. En we denken na over een flexibel lidmaatschap. Bijvoorbeeld voor een bepaald project. Daarmee kan iemand kennismaken met de KBO. We kunnen dan laten zien wie we zijn en wat we doen met als uiteindelijk doel die jonge senior over de streep te trekken om echt lid te worden van de KBO.

Visie

Samen werken aan een samenleving, waarin alle generaties even belangrijk zijn, elkaar respecteren en oog hebben voor elkaar. Het is mooi als die heelheid er al is voor de dood. Vanuit de nieuwe verbondenheid kan de een sterven en de ander met troost en hoop verder leven. Ik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Id ut in nulla egestas aliquam egestas vitae ultricies vulputate. Lorem sed tortor, mi et vulputate Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Id ut in nulla egestas aliquam egestas vitae ultricies vulputate. Lorem sed tortor, mi et vulputate Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Id ut in nulla egestas aliquam egestas vitae ultricies vulputate. Lorem sed tortor, mi et vulputate….

Het verhaal gaat verder

Afgelopen jaren is er vaak en veel gesproken over de toekomst van de KBO. Rode draad: hoe kunnen we de KBO hernieuwd op de kaart zetten? Duidelijk is dat de KBO meer en beter zichtbaar moet zijn in onze samenleving. Niet voor niets is onze de slogan: KBO sterk in Limburg. Daarmee zeggen we niets teveel. De KBO zit vertakt in bijna alle steden en dorpen en heeft een stevige positie bij provincie en gemeenten. Terecht, want wij vertegenwoordigen alleen al qua leden 35.000 senioren in Limburg en we staan voor alle senioren en dat zijn er in Limburg heel veel!

Illustratie van een hoofd met gekrabbel in hersenen
Dit is de onderschrift, I guess

Het begin is gemaakt met o.a. een nieuwe website, een nieuw blad, en een nieuw

Wat we doen

Met diverse publicaties houdt de PCOB haar eigen leden, de politiek...

Investeren in beter leven

Gezondheid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur sed sem sodales, imperdiet nunc sed, vestibulum ligula. Nam in urna est. Integer sagittis rhoncus turpis, in sodales nisl ultrices in. Duis sit amet malesuada nisi.

– John Smith

Het verhaal gaat verder