Het KBO-PCOB online inspiratie evenement kunt u thuis of samen op locatie kijken!

Waarom het Online Inspiratie Evenement?
In het Online Inspiratie Evenement bieden wij leuke, informatieve en inspirerende programma’s die een handje kunnen helpen het verenigingsleven weer op gang te brengen. Het afgelopen jaar is veel vrijwilligerswerk stil komen te liggen en we zien dat het soms best lastig is om het werk weer op te pakken. Daarom bieden we dit Online Inspiratie Evenement.
Ook lanceren we tijdens het evenement de KBO-PCOB Academie, een digitaal platform waarop actieve leden terecht kunnen voor kennisdeling, allerlei bruikbare informatie, materialen en succesverhalen.

Deze dag is niet alleen bij te wonen vanuit huis, maar kan óók in kleine kring gezamenlijk bekeken worden. Bijvoorbeeld met enkele mensen thuis, of op een externe locatie. Op deze manier biedt deze dag ook een aanleiding om elkaar in kleine kring weer te ontmoeten. Meer informatie over het programma en de handleiding hoe u kunt deelnemen vindt u op www.kbo-pcob.nl/tour.

Voor wie is het Online Inspiratie Evenement bedoeld?
Het evenement is bedoeld voor alle leden die zich actief inzetten in de vereniging. Op lokaal niveau is het dus bedoeld voor uzelf als afdelingsbestuur, voor uw activiteitencommissie of werkgroep, voor de ouderenadviseurs, belastinghulpen, lief en leed-commissie, etc.

Benaderen van uw actieve leden of vrijwilligers
U weet het beste welke leden lokaal actief zijn. Wij vragen daarom ook aan u om uw actieve leden of vrijwilligers te enthousiasmeren. Om u op de goede weg te helpen hebben we alvast enkele voorbeeldteksten uitgeschreven waarmee u de actieve leden of vrijwilligers kunt enthousiasmeren. Deze kunt u gebruiken om hen te stimuleren en informeren over het evenement. Het kan ook zijn dat actieve leden u als afdelingsbestuur benaderen met de vraag of er een zaaltje afgehuurd kan worden. Wij hopen dat u hen dan wilt faciliteren.

Voorbeeldteksten

Voor uw berichten per e-mail

Beste mensen,

Zet in uw agenda: het KBO-PCOB Online Inspiratie Evenement vindt plaats op dinsdag 28 september. Het thema ‘vitaal en weerbaar na corona’ gaat ons allemaal aan. KBO-PCOB organiseert deze dag om u op leuke en leerzame wijze te inspireren en informeren. Ook lanceren we tijdens het evenement de KBO-PCOB Academie, een digitaal platform voor kennisdeling waarop leden vanaf dat moment terecht kunnen voor diverse informatie, materialen, succesverhalen en lezingen.

Zoals de naam al verklapt kunt u het evenement online bezoeken. Dat betekent dat u het evenement vanuit huis individueel, met uw partner, goede kennis of collega-vrijwilliger kunt bijwonen. Daar de huidige maatregelen het toelaten, kunt u echter ook met een wat grotere groep samenkomen thuis of op een externe locatie! Voor beide opties is er een handleiding beschikbaar, dus u kunt zelf kiezen wat uw voorkeur heeft. Deze handleidingen en meer informatie vindt u op deze website.

Mocht u het leuk vinden om met een groepje samen te komen en een zaaltje te huren, laat het ons weten, dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden.

Wilt u samen met het afdelingsbestuur komen kijken, dan kunt u zich aanmelden bij: ….

Met vriendelijke groet,

Voor uw berichten per Whatsapp

Beste …,

Op 28 september vindt het KBO-PCOB Online Inspiratie Evenement plaats. Deze dag staat volledig in het teken van het thema ‘‘vitaal en weerbaar na corona’. Ook lanceren we op deze dag de KBO-PCOB Academie, een digitaal platform waarop we in de toekomst veel meer leuke en leerzame informatie zullen aanbieden.

Het evenement kunt u vanuit huis én gezamenlijk op een leuke locatie bijwonen. Over beide opties vertellen we u graag meer op de website, waar u tevens terecht kunt voor meer informatie en vragen: www.kbo-pcob.nl/tour.

Veel plezier 28 september!

Met vriendelijke groet,

Voor uw berichten per social media

Zet in uw agenda: het KBO-PCOB Online Inspiratie Evenement vindt plaats op dinsdag 28 september. Een dag lang een leuk en leerzaam programma. Hoe krijgen we het verenigingsleven weer in beweging? Op onze website vindt u updates over het programma en de verschillende manieren waarop u het evenement kunt bijwonen: www.kbo-pcob.nl/tour.