Informatiebijeenkomst pensioen 9 februari 2021

Wilt u meer weten over pensioen? Bij het verenigingsbureau van KBO-PCOB komen geregeld vragen binnen over pensioen. Bijvoorbeeld: Wat gebeurt er met mijn pensioen na een scheiding? Of hoe zit het met het nabestaandenpensioen?

Op 9 februari van 14.30 tot 16.00 uur houden we een informatiebijeenkomst waarbij Ernst de Reus en Fabian Schumans (beiden van ABP) uitleg geven. Een bijeenkomst voor belastinginvullers, mensen van de pensioentelefoon en andere geïnteresseerden. Gezien de omstandigheden rondom corona zal het een digitale bijeenkomst worden middels MS Teams.

De experts van ABP zullen tijdens deze informatiebijeenkomst uitleg geven over pensioenen na scheiding en over nabestaandenpensioen. Uiteraard spreken zij vanuit de kennis en ervaring van ABP en kunnen zij niet over andere pensioenfondsen spreken. Indien er tijd over is kunnen de experts nog kort uitleg geven over technische aspecten van de uitvoering van het nieuwe pensioenakkoord.