Omzien naar elkaar

Bak op 1 oktober een taart voor een oudere en deel het resultaat met ons!

STAP 1: Voor wie?

Bedenk voor welke senior u het allerliefste een taart zou willen bakken. Wie kan er wel een beetje extra aandacht en warmte gebruiken?

STAP 2: Bak de taart!

Wat gaat u bakken? Een appeltaart, slagroomtaart, chocoladecake, een monchou-taart misschien? Het mag natuurlijk ook een hartige taart zijn.

STAP 3: Overhandig de taart!

Overhandig de taart op 1 oktober. En – uiteraard – eet hem samen op.
Leg het moment vast. Op foto of misschien wel in een kort filmpje! Op de foto of in het filmpje zien we dan de taart, degene voor wie hij bestemd is, en (als het lukt) ook uzelf.

STAP 4: deel uw foto of filmpje op de social media!

Plaats uw foto of filmpje op onze facebookpagina of op uw eigen facebookpagina.
Twitteren mag natuurlijk ook!
Gebruik voor Facebook en Twitter #omziennaarelkaar

Geen social media maar wel het resultaat met ons delen? Dat kan uiteraard ook!

Bak jij ook een taart?

#Omziennaarelkaar

Zoals we op Moederdag iets leuks knutselen voor alle moeders, gaan we op 1 oktober Рde Internationale Dag van de Ouderen Рeen taart bakken voor een oudere. Een dag waarop we stilstaan bij het belang van ouderen in onze samenleving. Even extra aandacht voor de oudere(n) in je omgeving die wel wat extra aandacht kan gebruiken. 

Doe mee met ons en bak een taart voor een oudere in je omgeving die wel een traktatie verdiend heeft. Bijvoorbeeld omdat hij of zij een moeilijke tijd achter de rug heeft, of juist omdat de oudere jou zo fijn geholpen heeft het afgelopen jaar. Of gewoon omdat hij of zij zo lief is. Omdat het zo belangrijk is: omzien naar elkaar!

Een lekker, maar vooral warm gebaar! Doe mee!