Hulppunt lange wachttijd CBR

Dreigt u in de knel te komen bij het verlengen van uw rijbewijs? Bent u tijdig gestart met de procedure en het insturen van uw gezondheidsverklaring en wacht u al langer dan zes maanden? Dan kan KBO-PCOB u wellicht helpen door uw situatie onder de aandacht te brengen bij het CBR.

Door het onderstaande formulier in te vullen, maakt u uw kwestie kenbaar bij KBO-PCOB. Wij vragen het CBR om de procedure te versnellen. Het CBR is blij met deze hulp.

Houd ons op de hoogte

Wij stellen het op prijs als u ons op de hoogte houdt van het verdere verloop van de procedure. U kunt dit doen door ons hierover een e-mail te sturen.

Melding lange wachttijd CBR

• Ik wil graag melding maken van een lange wachttijd voor de aanvraag van een nieuw rijbewijs bij het CBR.

• Heeft u geen e-mailadres? Dan kunt u zich melden via de Servicetelefoon van KBO-PCOB: tel. 030-3 400 655 (maandag, dinsdag, donderdag van 10.00 tot 13.00 uur)

• Initialen invullen zonder punten, let op: niet uw voornaam.
  • Vul de tien cijfers van uw telefoonnummer in zonder streepje (-)
  • U dient een gezondheidsverklaring in te vullen en op te sturen naar het CBR. Daarna ontvangt u keuringspapieren en maakt u een afspraak met de (keurings)arts. Soms moet u aanvullend een medisch onderzoek doen. Geef aan wat voor u nodig was.
  • Geef hier kort aan wanneer u contact gehad heeft met het CBR en welke afspraken er gemaakt zijn.
  • Voeg hier uw keuringsrapport in, bij voorkeur in pdf-bestand.
    Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Als u meer relevante documenten/ verklaringen heeft kunt die hier toevoegen, bij voorkeur in pdf-bestand.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Ruimte om overige informatie te vermelden die u relevant vindt.
  • Ik verleen hierbij toestemming aan KBO-PCOB om de door mij verstrekte gegevens te delen met het CBR.
  • Mag KBO-PCOB uw melding (anoniem) als voorbeeld gebruiken in communicatiemiddelen (magazine, website, sociale media)?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melding lange wachttijd CBR en uw privacy
Door het invulformulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden verwerkt in onze ledenadministratie. KBO-PCOB gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hoe wij dat doen, kunt u nalezen in ons privacystatement.

Tips om uw sneller uw rijbewijs te krijgen