Ouder worden zonder zorgen

KBO-PCOB geeft u tips en informatie over uw pensioen en juridische zaken.

Meld u aan →

U wilt natuurlijk dat uw pensioen en andere zaken goed geregeld zijn. Daarom biedt KBO-PCOB haar leden de mogelijkheid om te bellen met de Juristentelefoon en/of de Pensioentelefoon.

Onze vrijwilligers bij de Pensioen- en Juristentelefoon zijn werkzaam geweest binnen een pensioen- of juridische omgeving en kunnen u dus goed van dienst zijn.

Altijd uw zaken goed op orde!

Word lid van KBO-PCOB. Wij helpen u op weg met uw juridische en pensioen gerelateerde vragen..
Kosteloos tips van deskundige vrijwilligers
Stel vragen over regelingen
Blijf op de hoogte van nieuwe initiatieven via het Magazine van KBO-PCOB

En nog veel meer!

senioren financiële zorgen

Gratis en deskundige tips voor senioren:

Ken uw rechten en weet hoe u kan krijgen wat u verdient.
Maak een einde aan aannames en onzekerheid.
Ontdek het KBO-PCOB ledenvoordeel en bespaar!
Ontvang 10 keer per jaar het populaire Magazine van KBO-PCOB.

Ontvang financieel of juridische tips →

Onze juristen en pensioenvrijwilligers werken telefonisch.

U kan contact opnemen op de volgende tijdstippen:

– Woensdag 13.00 – 15.00 uur

– Donderdag 13.00 – 15.00 uur

Als lid van KBO-PCOB kunt u bellen naar de Juristen- en Pensioentelefoon. De tips die u krijgt zijn volledig gratis.

KBO-PCOB is een actieve seniorenorganisatie die zich op allerlei belangrijke thema’s inzet voor senioren, zoals zorg, wonen, digitalisering, koopkracht en zingeving. Wij laten uw stem horen. Ook ontvangt u tien keer per jaar ons veelzijdige Magazine én profiteert u van ledenvoordeel.

Een lidmaatschap kent verschillende tarieven, bijvoorbeeld voor alleenstaanden en voor stellen Bel ons en wij vertellen u graag wat voor u het lidmaatschapsgeld is.