Tweedaagse cursus: Schrijfatelier over het levensverhaal

Nieuwegein, Ringwade 67

28 oktober & 17 november

Tweedaagse cursus: Schrijfatelier over het levensverhaal

KBO-PCOB biedt dit najaar een unieke cursus aan voor mensen die in hun eigen woonplaats met een schrijfgroep levensverhalen willen starten. U kunt aan deze tweedaagse cursus deelnemen als u graag schrijft, het leuk vindt met een groep te werken en ziet hoe waardevol het levensverhaal is.

Met het gedachtegoed en de oefeningen uit de cursus kunt u in uw eigen omgeving starten met een schrijfgroep(je). Samen schrijven aan het verhaal van je leven geeft inspiratie en verbindt mensen met elkaar. Het is een mooie manier om uitdrukking te geven aan ervaringen, gedachten en gevoelens.

Plaats: De cursus is in Nieuwegein bij het landelijk bureau van KBO-PCOB.

Data en tijden: Cursusdagen zijn vrijdag 28 oktober en donderdag 17 november 2022 van 10.00 tot 16.00 uur.

Docent: Beide dagen worden verzorgd door schrijfdocent en dichter Monica Boschman (www.monicaboschman.nl).

Deelnemers: Er kunnen maximaal tien mensen deelnemen, die in hun eigen woonplaats zelf een schrijfgroep willen opzetten.

Materiaal: Als deelnemer krijgt u een cursusmap, met daarin o.a. oefeningen, tips en een draaiboek voor bijeenkomsten.

Kosten: De eigen bijdrage is voor leden van de KBO of PCOB slechts 35 euro per persoon. Niet-leden kunnen deelnemen voor 250 euro.