Abonnee worden van het Magazine van KBO-PCOB

Neem nu een abonnement op het Magazine van KBO-PCOB en geniet van mooie interviews, aangrijpende verhalen, stevige dossiers en handige informatie. Profiteer bovendien van de vele voordelen die u als abonnee geniet en doe mee aan de winacties.

Waarom KBO-PCOB?

Kies uw abonnement:

Seniorenorganisatie KBO-PCOB komt op voor de belangen van alle 50-plussers in Nederland. Sinds 2017 hebben KBO en PCOB de krachten gebundeld en vormen de twee verenigingen op landelijk niveau de seniorenorganisatie KBO-PCOB. Wij maken ons sterk voor een stevige positie van senioren in de samenleving.

Uw stem in gesprek met de politiek

Met een kwart miljoen leden heeft KBO-PCOB veel invloed in Den Haag en ook op lokaal niveau, zoals in uw woonplaats of gemeente!

Exclusieve ledenvoordelen en flinke kortingen

Als abonnee van het Magazine of lid van KBO of PCOB kunt u – met onze exclusieve KBO-PCOBvoordelen – tot wel honderden euro’s per jaar besparen

Gratis advies en leuke activiteiten

Onze leden en abonnees krijgen gratis advies op maat via de service-, pensioen- en juristentelefoon. Bovendien komen onze veiligheidsadviseurs en ouderenadviseurs graag bij u thuis! De lokale KBO en PCOB afdelingen organiseren interessante bijeenkomsten in uw regio.

Ik maak gebruik van de speciale aanbieding

Klik hier en meld u vandaag nog aan

Ik wil een jaarabonnement